Begrænsninger og advarsler

Forbudt-liste for programmer

Som standard indeholder listen med begrænsede programmer følgende programmer:

Vi anbefaler ikke at ændre disse indstillinger, hvis du ønsker at blokere skadeligt indhold i browseren og at blokere computeren baseret på en tidsplan.

Kompatibilitetsproblemer

Kaspersky Safe Kids er kompatibel med Microsoft Internet Explorer 8 og Windows 8-stilprogrammer.

Kaspersky Safe Kids forhindrer dataoverførsel over QUIC-protokollen (Hurtige UDP-internetforbindelser). Browsere anvender en standard transportprotokol (TLS eller SSL), uanset om understøttelse af QUIC-protokollen er aktiveret i browseren.

Firewalls kan blokere netværkstrafikken for Kaspersky Safe Kids. Hvis du har en personlig firewall på computeren (for eksempel som en komponent i anti-virussoftware), bør du beskytte den med en adgangskode. Barnet vil ikke kunne ændre firewallindstillingerne for at kunne omgå internetbegrænsningerne i Kaspersky Safe Kids.

For at finde ud af mere om Kaspersky Safe Kids' kompabilitet med forskellige browsere, kan du se følgende artikler:

Kompabilitet med Yandex.Browser

Kompabilitet med Opera-browseren

Kompabilitet med Mozilla Firefox-browseren

Begrænsninger for Norton Security

Det er muligt at blokere netværksaktivitet for Kaspersky Safe Kids via Norton Security, hvis det er installeret og aktiveret på din computer. For at forhindre det anbefaler vi, at du beskytter Norton Security-indstillingerne med en adgangskode.